TK Asset Managementin vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin

TK Asset Managementilla uusia vuokrauksia ja management -asiakkuuksia

Aktiiviseen paikalliseen kiinteistövarainhoitoon sekä sijoitusklubeihin keskittyvän TK Asset Management Oy:n toiminta on käynnistynyt vahvasti ensimmäisen puolen vuoden aikana.
Olemme uusineet vuokrasopimuksia nykyisten vuokralaistemme kanssa ja tehneet uusia sopimuksia vapautuviin tiloihin.

Yksi mielenkiintoisimmista uusista vuokralaisistamme on Rikhardinkadun kohteessamme syksyllä aloittava moderni kreikkalainen bistro Le Grec, jonka keittiötä johtamaan tulee keittiömestari Arsenis Fourkiotis, toisesta Helsingin keskustassa toimivasta huippuravintolasta.

Lisäksi olemme aloittaneet yhteistyön Mandatum Asset Management Oy:n kanssa Turussa sijaitsevan toimitilakohteen osalta.
Tuotamme Mandatumin hallinnoimalle erikoissijoitusrahastolle tähän
paikallista läsnäoloa edellyttävään yli 35.000 m² ja 130 vuokralaisen monikäyttäjäkohteeseen kokonaisvaltaisen paikallisen kaupallis-teknisen management -palvelun.

Kassavirtakohteissa kiinnostavia sijoitusmahdollisuuksia

Toimitilasijoitusmarkkina on ollut alkuvuonna ennätyksellisen hiljainen, heijastellen edelleen ostajien ja myyjien välillä vallitsevaa näkemyseroa kohteiden hinnoittelussa sekä rahoittajien varovaisuutta.

Uskomme kuitenkin näkemyseron olevan kaventumassa ja etsimme sijoittajakumppaneidemme kanssa aktiivisesti erityisesti vakaata kassavirtaa tuottavia pitkäaikaisella vuokrasopimuksella vuokrattuja kohteita, joiden uskomme oikein hinnoiteltuna tarjoavan nykyisessä korkoympäristössä mielenkiintoisen tuotto-riski -suhteen pitkäaikaiselle sijoittajalle.
Sijoitusklubien osalta olemmekin käyneet keskusteluja useiden kiinnostuneiden sijoittajien kanssa sekä kartoittaneet potentiaalisia sijoituskohteita.

Korkeatasoisten ja joustavien toimistotilojen vuokralaiskysyntä
jatkuu vahvana

Toimistokiinteistöjen markkina on muuttunut voimakkaasti viime vuosien aikana ja polarisaatio näkyy vahvasti tässäkin markkinassa.
Keskeisellä sijainnilla olevat hyvätasoiset ja tilanhakijoiden tämänhetkiseen tarpeeseen soveltuvat toimistotilat ovat kysyttyjä ja vuokratasot parhaissa kohteissa hyviä.

Tilanhakijoiden vaatimustaso on kuitenkin selkeästi noussut ja väärällä sijainnilla olevia tai peruskuntoisia kohteita voi olla vaikea vuokrata matalallakaan hinnalla. Uskomme vuokralaiskysynnän korkeatasoisille ja joustaville toimistotiloille jatkuvan vahvana Helsingin ydinkeskustassa ja muilla valikoiduilla osamarkkinoilla ja etsimmekin alueelta aktiivisesti uusia toimistokehityskohteita sijoittajakumppaniemme kanssa.

Toivotamme kaikille oikein
mukavaa juhannusta!

Parhain terveisin,

Oskari Hartikainen
Partner
Puh. +358 50 331 0044

Kalle Hallanoro
Partner
Puh. +358 50 357 7675